Favorite Gif(s) Today #NSIP

welcome to NSIP #1, Not So Important Post from kihyukha

berhubung ini blog bebas posting apa pun, jadi gapapa ya posting ini, oh iya gapapa dong~

Entah kenapa gifs ini sukses bikin muka menciptakan meme okay.:

tumblr_mlx0hdR7D21qapi3io1_500

tumblr_mlx0hdR7D21qapi3io2_500

buat yang tau ini diambil dari film apa, yuk komen di bawah :3

4 responses to “Favorite Gif(s) Today #NSIP

  1. lol ngakaks liat judul postingan #NSIP lol😆 Not So Important Post, tapi tetep aja dipost yaaa .___. ciri khas fikhalah ini~ berhubung saya lagi ngga ada kerjaan, aku mau jalan-jalan dulu yaa😄 /lambai-lambai/ /kibasrambut/
    Byee fikhaaa😄 aku kangen kamu ^^ /slapped/

Will You Give Me A Happiness? :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s